- Show me, Don't tell me.

DATUM: 2012-01-31 TID: 17:09:11

Sitter och smaskar på lite naturgodis, så himlans gott. Har idrottsseminarium imorn som jag verkligen måste börja plugga till, känns dock mer frestande att åka och träna, få bort lite ångest och få tankarna på annat. Ska jag?

Fyndade ett par byxor, en tee och ett bälte på lunchrasten. :)

Be not angry that you cannot make others as you wish them to be, since you cannot make yourself as you wish to be.

DATUM: 2012-01-30 TID: 23:36:38
Slutade tidigt, köpte naturgodis, åkte hem och tog en eftermiddags lur på fyra timmar, galet skönt. Satte sedan igång och skrev min uppsatts om självkänsla. När jag satt där och skrev insåg jag hur dålig självkänsla jag faktiskt har, något jag verkligen måste förbättra för mitt eget bästa. Man kanske borde ställa sig framför spegeln och säga hur mycket man älskar sig själv? Haha eller? Fungerar verkligen det? Vill knappt se mig själv i spegeln längre.
Sitter just nu och kollar på mitt favorit avsnitt av SATC, när Carrie flyttar till Paris, tänk om livet ändå var så underbart, drömma kan man ju alltid göra.
Vitaminkick imorse, förskpressad juice, grape- och passionsfrukt!

.

DATUM: 2012-01-29 TID: 22:43:45

Nothing's ever perfect

DATUM: 2012-01-29 TID: 21:34:43
Hade en bra lördagskväll och natt. Fick spendera den med en mycket speciell person. Blev film, mys och massa skräpmat :) Vaknade vid tolv idag och tog en skön promenad i det fina vädret hem. Resten av dagen har spenderats med min samhällskunskap uppsats som jag för någon halvtimme sen lyckades bli klar med. Skönt det. Nu ska jag gå och göra en kopp te och sätta på en film, hörs!

If you gain my trust, don't lose it. If you gain my love, don't abuse it.

DATUM: 2012-01-28 TID: 14:29:30
Gårkvällen var trevlig! Begav oss till Elin där det var massa sköna människor, dock försvann mina taxipengar så fick tigga om skjuts och åka hem ganska tidigt. Har än så länge inte gjort mycket nytta idag, ska försöka få något gjort på min samhällsuppsats och sen åka o träna. Kram!

Snabb update

DATUM: 2012-01-27 TID: 20:43:18

Ligger i badet just nu nyss hemkommen från gymmet! Hann med lite solning också innan de skulle stänga. Varför träffar man alltid dom man inte vill träffa på gymmet? När man är helt svettig, röd och äckligt, just då bara råkar alla man inte vill träffa vara där haha? Aja, bad luck. Mitt prov idag gick rätt hyfsat så är glad. Min vecka har bestått av enbart plugg och det kommer även min kommande vecka plus helgen att göra. Ikväll får jag iallafall ha lite kul, ska träffa min fina Ebba! Är jätte rädd att tappa mobilen i vattnet nu så ska sluta skriva. Hoppas alla har en fin kväll!

 

It could be worse

DATUM: 2012-01-25 TID: 17:59:47
Hade ganska roliga lektioner idag, kollade på I am Sam på hälsopedagogiken, rekommenderar den starkt!
NU: Laga middag - örtmarinerade kycklingspett.

VALUE THE PEOPLE WHO LOVE, RESPECT AND TRUST YOU THE MOST, AND FORGET ABOUT THE NEGATIVE AND TOXIC PEOPLE WHO DON'T DESERVE YOU.

DATUM: 2012-01-24 TID: 20:13:41
Vad är grejen med vädret? Helt plötsligt kommer det massvis med snö, började få vårkänslor för någon vecka sen men nejnej. Grå och trist skoldag, kom hem vid halv sex och blev på en gång på bättre humör när jag såg iPaden pappa köpt som låg på bordet, lycka. När mamma kom hem hade hon varit gullig och köpt en CalvinKlein parfym till mig, så nu borde jag ju vara på så bra humör att pluggandet borde gå som på räls? Eller? Ska göra ett försök med svenskan nu, kram!

FACT - Even staring at a wall becomes interesting while studying.

DATUM: 2012-01-23 TID: 22:46:21
♦ Matte läxa
♦ Naturkunskaps läxa
♦ Stort svenska prov
♦ 15 sidor lång samhällskunskaps uppsatts
♦ Mental träning uppsats
♦ Idrotts prov

Let's run away and never look back

DATUM: 2012-01-23 TID: 18:32:30

Kom hem för ett tag sen, försöker äta mitt nyttiga mellanmål men går inte alls bra samtidigt som Leila Bakar går på tv, usch vill bara äta alla hennes goda bakelser. Hade en helt vanlig skoldag. Fick inte mycket gjort som vanligt. Har galet mycket läxor och uppgifter som behöver göras så ska ta mig i kragen nu och börja. Nu får jag skärpa mig. Faktiskt. Vara riktigt jävla duktig! Sådär duktig så att till och med jag blir nöjd med mig själv, så duktig ska jag vara. Hörs senare!

Inspiration

DATUM: 2012-01-22 TID: 16:50:42
Får bli en kort resume av helgen!
Fredag: Tacos - myskväll hos Willma - powerwalk hem med Olivia.
Lördag: Jobb - bad - utekväll med jobbet, tre rätters på stationen sen vidare till Katalin.
Söndag: Brunch - jobb - träning.

LIVE WELL. LOVE MUCH. LAUGH OFTEN.

DATUM: 2012-01-20 TID: 17:48:28
Hade bara två lektioner idag så slutade redan vid elva. Efter det mötte jag upp min älskade Willma för lunch, blev sushi och kinamat på China River. Tyckte faktiskt sushi var riktigt gott idag! Vet inte varför jag alltid tar sushi när jag egentligen inte gillar det haha, menmen det ser så fräscht och kul ut att äta på nått sätt, töntig som jag är så tvingar jag i mig i hopp om att det kommer bli godare och godare ju oftare jag äter det.. Riktigt töntigt jag vet. Hur som helst, efter en proppfull mage åkte jag iväg till gymmet och tränade lite, pappa kom och hämta mig och nu sitter jag här. Ska lägga mig i badet nu, sen äta mysmiddag med familjen och förmodligen dra till mina fina lite senare!

.

DATUM: 2012-01-19 TID: 19:24:51

Nobody gets to live life backwards. Look ahead, that's where your future lies.

DATUM: 2012-01-19 TID: 15:11:28
Förlåt för dålig uppdatering! Har inte gjort så mycket, igår gick jag i skolan och efter det på ett Step Up pass med mina tjejer, riktigt kul! Hade dock väldigt ont i halsen och när jag vaknade upp idag bestämde jag mig för att stanna hemma från skolan och vila lite. Så det har jag gjort idag, vilat, tagit en långpromenad med vovven, pluggat lite och nu sitter jag här och bara kollar på tv och häller i mig te med honung. Usch va den här årstiden gör en pedrimerad, längtar som bara den till våren.

Dr Denim

DATUM: 2012-01-16 TID: 19:28:30
Mina svarta Dr Denim älsklings jeans som jag köpte i sommras har efter oerhört mycket användning blivit alldeles urvättade och slitna. Vet inte hur många gånger jag besökt Carlings och frågat när dom ska få in dessa super jeans igen och fått samma svar från alla - ingen vet. Idag traskade jag och Johanna av en slump in där, och vad får vi se, dom har fått in hur många som helst av dessa super jeans i strl xs! Blev så himla glad så jag var tvungen att köpa två. Två stycken svarta Dr Denim jeans ligger nu här hemma som bara väntar att få bli använda. Åh, glädje.

Tiotusen meter upp i luften ser jag allt så klart

DATUM: 2012-01-16 TID: 16:34:13
Slutade skolan vid elva, efter det satte oss jag och tjejerna på Panini och snacka om allt mellan himmel och jord. Gick på stan ett tag efter och nu sitter jag här. Ska försöka få något gjort på min uppsats, önska mig lycka till!
Bakade dessa smarriga kladdkaksmuffins med vitchokladfrosting igår, ibland lyckas jag allt :)

If you can dream it you can do it.

DATUM: 2012-01-15 TID: 15:21:49

Huvudvärk, halsont och snorig. Känner mig inte som världens fräschaste om man säger så. Dagens sysselsättning borde vara att plugga men lyckas inte få något gjort. I ett försök att piggna till lite tänkte jag lägga mig i ett varmt bad med en ansiktsmask. Är jätte sugen på att baka så ska även försöka hämta krafter till det. Hoppas alla har en skön söndag!

A Little Taste Of Heaven

DATUM: 2012-01-14 TID: 20:45:50

Dagen efter

DATUM: 2012-01-14 TID: 15:51:46
Gårdagen blev jätte lyckad, hade otroligt roligt och trevligt! Kvällen inleddes med god mat och efterätt med massa fina tjejer och efter det rullade natten på med ännu mer härliga människor. Vaknade upp hos födelsedagsbarnet, blev upphämtad och åkte till Gottsunda Centrum och köpte med mig Subway och annat gott hem. Inte nog med att jag nu sitter här helt utmattad så har jag även gått och blivit förskyld, så ja, ni får gärna tycka lite synd om mig. Ska sova nu, kram!

Fredag den 13:onde

DATUM: 2012-01-13 TID: 13:29:07
Vaknade vid elva, har hunnit äta en god smoothie på jordgubb & hallon, duschat och sminkat mig sen dess. Efter skolan åker jag direkt hem till Johanna och hjälper henne inför ikväll då vi ska fira hennes 18årsdag! Nu är det dax att åka in mot stan för o fixa en sak, hörs imorgon, då får ni förhoppningsvis bilder från kvällen också.

.

DATUM: 2012-01-12 TID: 22:06:12

 

2012-01-12

DATUM: 2012-01-12 TID: 16:13:22
Hade bara en lektion idag så bestämde mig för att stanna hemma hela dagen, rätt så värt. Har spenderat större delen av dagen med en person, tagit det lugnt och lagat pannkakor. Älskar att vara inomhus och bara mysa när det regnar ute! Är överdrivet trött nu så ska ta en liten powernap sen gymma om jag orkar, känns mer lockande just nu att bara lägga sig i ett varmt skönt bad sen istället. Hoppas alla haft en bra dag!

Vad hände med halvdagar?

DATUM: 2012-01-11 TID: 21:30:25

Min så kallade tidiga vecka på Jensen:

Min så kallade sena vecka på Jensen:

You know my name, not my story. You've heard what I've done, not what I've been through.

DATUM: 2012-01-11 TID: 21:19:42
Dagen började redan 06.30 då jag tvingades gå upp. Hade idrott första lektionen sen lång dag, på lunchen gick jag och tjejerna till Jalla och tjockade oss, gott gott. Efter skolan bestämde jag och Johanna oss för att trolla bort den allra värsta vinterblekheten så gick förbi Solpalatset och tog en 21 minutare. Åkte hem och pappa hämtade upp mig sen blev det en gym runda.
Fick ångest över kebabpizzan idag så bestämde mig för att åka och handla lite smått och gott så jag kan göra nyttiga smoothies här hemma! Gjorde nyss en banan- & kokossmoothie, jätte god men är jag mätt? Nej! Får se hur länge jag orkar hålla på med den här "dieten", troligtvis inte särskilt länge, tippar på ett par dagar haha.

.

DATUM: 2012-01-10 TID: 22:28:49

If you did not see it with your own eyes or hear it with your own ears, don't invent it with your small mind and share it with your big mouth.

DATUM: 2012-01-10 TID: 11:40:24
Skola nu sen gym.

Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed.

DATUM: 2012-01-09 TID: 21:03:04
Bloggen har kommit lite i sista hand nu när jag varit hemma men det ska det bli ändring på! Har inte gjort så mycket idag, vaknade sent sen åkte jag till stan, lunchade och köpte lite grejer med min fina. Fick med mig en stor stickad tröja som jag letat efter länge, en bh och lite annat! Tar nästan aldrig bilder på mig själv vad jag har på mig osv, borde jag göra det? Kommentera gärna! Ska lägga mig i min sköna säng och se film nu sen försöka somna tidigt, skola imorn 12.30! Ska verkligen försöka plugga stenhårt för o fixa de betygen jag vill ha den här terminen. Bara halva gymnasiet kvar nu, weeho.

Home is wherever I'm with you

DATUM: 2012-01-06 TID: 22:26:02

 

Precis hemkommen från sköna dagar i fjällen med mycket skidåkning! Har hunnit packa upp och fixat lite saker här hemma så nu ska jag bara ta det lugnt, sätta på någon bra film och ha en liten "ta hand om mig själv" kväll. Imorgon planerar jag att ta mig till gymmet tidigt, sen förhoppningsvis luncha med mina favoriter.

 

Svar till kommentaren: Tror du vet svaret själv till båda frågorna! :)

.

DATUM: 2012-01-05 TID: 21:42:34

When I'm older and my daughter asks me
who my first love was, I don't want to have to
pull out the old photo album. I want to be
able to point across the room and say
"he's sitting right there."

Ombre hair

DATUM: 2012-01-04 TID: 23:59:43
"Utväxttrenden", nu handlar det tydligen om att spara ut sin naturliga hårfärg. Passar mig perfekt då jag inte orkar göra ett dugg med min hårfärg för tillfället! Älskar sånna här smarta trender, mer sådant tack.

People that are meant to be together always find each other in the end.

DATUM: 2012-01-04 TID: 17:04:45
Förmiddagen spenderades på slalomskidor och eftermiddagen på längdskidor. Kom nyss hem från restaurang med familjen där det bjöds på italienska delikatesser, mycket gott. Så himla skönt att vara här uppe, bara att få komma bort från Uppsala ett tag är guld värt!

First Aid Kit

DATUM: 2012-01-03 TID: 22:50:32

 

"Sometimes I wish I could find my Rosemary Hill
I'd sit there and look at the deserted lakes and I'd sing
And every once in a while I'd sing a song for you
That would rise above the mountains and the stars and the sea
And if I wanted it to it would lead you back to me"
Sometimes I wish I could find my Rosemary Hill
I'd sit there and look at the deserted lakes and I'd sing
And every once in a while I'd sing a song for you
That would rise above the mountains and the stars and the sea
And if I wanted it to it would lead you back to meSometimes I wish I could find my Rosemary Hill
I'd sit there and look at the deserted lakes and I'd sing
And every once in a while I'd sing a song for you
That would rise above the mountains and the stars and the sea
And if I wanted it to it would lead you back to me

2012-01-03

DATUM: 2012-01-03 TID: 18:16:22
Hela dagen har i princip spenderats på skidor. Eller på skidor och skidor, brukar inte bli så väldans många åk för min del heh. Men hela grejen med att vara här uppe är ju lite att gå in i SkiLodgen, få av sig sina rätt så obekväma pjäxor, sätta sig i de mysiga fåtöljerna, ta en långlunch, dricka varm choklad och njuta av utsikten mot backarna, efter det åka ett par åk för att sedan gå in igen och sätta sig och fika. Det är så jag bäst spenderar mina dagar i backarna haha, har aldrig gillat att åka miljontals åk upp och ner som en galning i kylan. Hur ser en bra dag i backen ut för er?
Nu är bastun varm så tänkte sätta mig där ett bra tag med en fet hårinpackning.

Bloglovin

DATUM: 2012-01-03 TID: 16:33:45
Följ mig gärna på bloglovin sötnosar!

.

DATUM: 2012-01-02 TID: 22:25:26

Pastell

DATUM: 2012-01-02 TID: 21:43:51


Pudriga glasspasteller, så rätt i vår. Önskar mina pengar räckte till just nu för att lägga dom på den fina koftan "Lia Cable", från Acne Resort 2012. Jätte fräscht med bara en vit skjorta under. Ge mig.

Sälen

DATUM: 2012-01-02 TID: 18:03:12
Sitter i vår stuga och myser i min nya underbart gosiga tröja framför brasan, på tvn rullar avsnitt efter avsnitt av SexAndTheCity samtidigt som jag bläddrar i ELLE. Kan det bli mycket bättre? Blev ingen skidåkning för min del idag men imorn är jag först ut i backarna! Märker hur mycket jag faktiskt saknat snö, äntligen lite riktig vinter.

Kabelstickat

DATUM: 2012-01-02 TID: 00:45:43
Fasen va snyggt det är med en stor, lite oversize, kabelstickad tröja. En sådan måste inom en snar framtid finnas i min garderob.

2012

DATUM: 2012-01-01 TID: 23:27:48
Nytt år, nya drömmar, nya förhoppningar, ny start, nytt liv. Tack mina älskade vänner som fick min nyårsafton till en av de bästa! Nu lämnar jag 2011 bakom mig, 2012 ska bli ett bra år.
RSS 2.0